GA DIRECT NAAR:
IK ZOEK EEN WONING
GA DIRECT NAAR:
IK BEN HUURDER
GA DIRECT NAAR:
REPARATIE MELDEN
GA DIRECT NAAR:
INFO PUNT

Meepraten

Woningbouwvereniging Poortugaal wil bewoners de kans geven om mee te denken over ons beleid. Dat kon altijd al via de Algemene Vergadering, maar sinds 2013 ook via de Klankbordgroep. In deze groep zitten huurders en leden uit (bijna) elke wijk van de woningbouwvereniging.

Bijeenkomsten Klankbordgroep

De leden van de Klankbordgroep kunnen als geen ander aangeven wat nodig is voor hun woning en woonomgeving. Zij wonen in de woning en de buurt, kennen de mensen, de sfeer en de goede en slechte aspecten en ze weten hoe ze die graag zelf zouden willen oplossen. Tijdens de bijeenkomsten van de Klankbordgroep betrekken we huurders bij onze plannen en vragen we ze om hun mening hierover. Onderwerpen die we bespreken zijn bijvoorbeeld woonruimteverdeling en voorkomen van overlast. Ook is het schriftelijk adviesrecht door de Algemene Vergadering aan de Klankbordgroep gemandateerd.

Wilt u meer informatie over de Klankbordgroep? U kunt contact opnemen met de leden via het e-mailadres info@wbvpoortugaal.nl.

Wilt u ook deelnemen aan de Klankbordgroep? U kunt zich aanmelden bij Brenda Luiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 • Altijd op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen?

  Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

   

   

 • Openingstijden kantoor
  ma-vr09.00 - 12.00 uur
  di middag14.00 - 16.00

   

 • 010 – 501 20 00

  Telefonische bereikbaarheid
  ma-do8.30 - 12.30 uur
  13.30 - 16.00 uur
  vrijdag 8.30 - 12.00 uur

  Buiten openingstijden:
  In geval van calamiteiten (brand, inbraak, ernstige lekkages, verstopte riolering, stormschade en problemen met gas en elektra) kunt u het noodnummer bellen:
  06 - 51 98 67 02.